Flyttfirma i Solna och Sundbyberg

Hjälp med flytten i Solna eller Sundbyberg? Vi hjälper er!

Flyttfirma i Solna & Sundbyberg

Vi kan Sunbyberg och Solna

Vi är en professionell flyttfirma i Stockholm jobbar i Solna och Sundbyberg. Att flytt behöver inte vara något att oroa sig över längre då vi på Flyttab har över 20 års erfaren het av flytt och vi vet att det viktigaste med en flytt i Solna är att kunde ska bli nöjd och inte oroa sig i onödan.

vi kommer gärna ut för en kostnadsfri besiktning av er bostad både lägenheter och hus. Vi har genom erfarenhet lärt oss att det funkar smidigast om vi får träffas och prata igenom flytten och se över storleken på bohaget innan flyttdagen. På det viset blir det inga överraskningar för  oss som flyttfirma i Solna inte heller för er som kund när fakturan kommer. Ni får ett fast pris  efter besiktning och det är det som gäller vid betalning när flytten är utförd.

 

495 kr / timme för flytt i Solna Sundbyberg

Självklar kan vi även erbjuda timpris för flytt i Solna och Sundbyberg. Det kan vara ett smidigt alternativ till fastpris när det gäller en snabb flytt och det inte finns tid för besiktning innan.

För 495 kr per timme kommer vi med 2 man och en fullt utrustad flyttbil. Priset är efter RUT avdraget som vi sköter all administration som krävs med skatteverket.

 

För att få en kostandfri offert eller för att boka besiktning för er flytt klicka på knappen här inunder.

 

 

Eller för snabb kontakt fyll i formuläret