Flyttstädning i stockholm

Flyttstädning i Stockholm Med RUT-avdrag

Nu kan man beställa flyttstädning för halva priset (50 %) med hjälp av RUT-avdrag.Vi sköter allt som har med RUT avdraget att göra ni som kund behöver inte göra något.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta så vi hjälper gärna till även med er flyttstäd. Det finns lika många synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning som det finns städobjekt. Vi har över 10 års erfarenhet av flytt och flyttstädning i Stockholm och Göteborg så vi vet vad som krävs av oss och våran personal. Kontakta oss för prisRUT avdrag flyttstädning

Detta ingår i en flyttstädning

Flyttstädning Stockholm innebär rengöring i följande rum och ytor:

Kök

Badrum och toalett

Alla rum

När ni planerar att flytta med en flyttfirma i Stockholm är det en mycket som ska göras och planeras. Flyttstädning är det som tar mest tid och är svårt att utföra på rätt sätt själv en lägenhet på 60 kvm kan ta upp till 8 timmar för 2 personer att flyttstäda på ett bra sätt. Även om ni flyttar själva eller låter en flyttfirma utför er flytt så är vårt tips att anlita en firma för flyttstädningen. Anlitar ni oss på Flyttab för er flyttstädning sköter vi både flytten och flyttstädningen och vår personal går igenom städningen med er eller de nya ägarna eller hyresvärd. I nuläget kan vi bara erbjuda flyttstädning i Stockholm.
Flyttstädning omfattas av RUT-avdraget och nu även flytt och magasinering.
RUT avdraget för flyttsädning är 50 % och sköts av oss på Flyttab så ni behöver inte tänka på det

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

seomaster.se