Privatflytt

Vi utför privatflyttar i Stockholm och till och från Stockholm

Privatflytt Stockholm

När det har blivit dags att flytta så är det förstås mycket viktigt att få effektiv och kunnig flytthjälp och att väja rätt flyttfirma i Stockholm. Efter tusentals privatflyttar så vågar vi säga att vi verkligen kan det här med flytt. För oss så är varje flyttuppdrag unikt, och för att ni ska bli nöjda så ser vi till att jobba med god planering och många olika tjänster som ni kan dra stor nytta av.

Flytta snabbt och effektivt

Vi vet att ni vill få den där flytten inom Stockholm eller mellan Stockholm Göteborg genomförd snabbt och smärtfritt, och vi vet vad som krävs för att ni ska slippa stressa och oroa er för att allting kommer att komma fram i tid.

God planering kräver god kommunikation, och vi kommer gärna på besök för att se lite närmre på vad som behöver flyttas, det här kostar inget extra och leder till en bra grund att stå på. Med bättre kunskap om era behov så kan vi se till att utföra jobbet till bästa pris och med högsta kvalitet.

Vi kan hjälpa till med:

Kort sagt så kan vi allt som har med flyttar att göra, och ni kan lita på att era möbler och ägodelar hanteras varsamt och på ett professionellt sätt.

Säkra flyttar

Vi har de trafiktillstånd och försäkringar som krävs av en flyttfirma i Sverige. Men vi arbetar också med ett säkerhetstänk som gör att våra flyttar blir behagliga projekt. Här kan vi först och främst tacka vår duktiga personal som flytt efter flytt uppvisar ett stort tålamod och även lyhördhet för de frågor och synpunkter som uppstår inför och under arbetsprocessen.

Vad kostar flytthjälp?

Något som vi har blivit mycket populära för är våra fördelaktiga priser. Dessa når vi genom att jobba på ett effektivt och välplanerat vis. I och med att vi i stort sett dagligen flyttar mellan Stockholm Göteborg och även mellan andra svenska städer så har vi möjligheten att erbjuda våra tjänster till lägre priser.

Dessutom så försöker vi alltid ge fasta priser som är utan dolda avgifter. Ni vet precis vad jobbet kommer att kosta och hur det kommer att utföras. Den goda planeringen är något som spar tid och pengar för alla inblandade! Du kan läsa mer om vår policy för billig flytthjälp på den här sidan.

Vi vet att privatflyttar kan orsaka en hel del stress och oro och vi finns här för goda tips och råd. Ta kontakt med oss så snart som du vet att ni måste flytta och ta upp alla frågor och tankar som finns inför detta projekt.

Flexibilitet är viktigt och ni väljer själva hur pass inblandade vi ska vara vad gäller moment som nedmontering och packning. Vi vill dock belysa att det här är något som vi är mycket duktiga på och som i vår regi leder till en snabbare och säkrare flytt.

Tillsammans så ser vi till att flyttdagen går som på räls. Vi har gjort detta så många gånger förr och vi är alldeles övertygade om att det kommer att gå minst lika bra med er flytt!

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

seomaster.se