Flyttfirma packning Stockholm

Låt våra erfarna och trygga händer flytta ditt hem eller kontor. Vi vet vad vi gör och ser till att du också gör det med god planering och tydlig offert.

flyttfirma stockholm göteborg

Vi erbjuder packningshjälp om du flyttar inom Stockholm

När du ska flytta och planerar att anlita en flyttfirma för din flytt finns det många fler tjänster som flyttfirma erbjuder.

Vi på Flyttab erbjuder allt i nom flytt och du kan välja ut dom tjänster du vill ha utförda eller boka en nyckelfärdig flytt.

Några tjänster som vi kan erbjuda dig:

Och mycket mer.

Packning

Vad som ingår in packning av ditt bohag utfört av oss på Flyttab

  • Vi tillhandahåller all material som krävs som flyttlådor, bubbelplast, silkespapper, tejp, sopsäckar.
  • Framför allt personal från 1-4 man beroende på storleken på bohaget
När sker packningen

Packningen av bohaget när ni bokar den genom oss sker oftast dagen innan flyttdagen. Anledningen till det är att det tar längre tid att packa bohaget än det tar för oss att utföra själva flytten.

Behöver ni sova i bostaden kan vi lämna delar av sovrummet och packe det på flyttdagen. Största fördelen med att anlita oss din flyttfirma att sköta packningen att ditt bohag är att då täcker försäkring det som packas. packar ni själva finns det ingen försäkring från oss som flyttfirma som täcker skadad föremål o flyttkartongerna. Det kan gå på hemförsäkringen i bästa fall. packar ni själva så har vi många flyttips här