Flyttoffert

Det ingår alltid transport, bärhjälp och försäkring i alla våra flyttar inga dolda avgifter. Vi kan även hjälpa dig med flyttstädning, packning, demontering, uppackning och montering.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med offert. Vanligt kontakt formulär finns Här. Vihar både fasta priser och timpriser på våra flyttar. Vill ni ha ett fast pris kommer vi gärna ut för en snabb besiktning det är kostandsfritt.

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

seomaster.se