Priser på flytt i Stockholm

Flyttab; flyttfirman med fasta priser

Priser på flytt inom Stockholm med 50% RUT avdrag (Flytt-Rut)

Första frågan vi alltid får är vad kostar flytten och det är förståeligt att man vill veta priser på flytten innan man startar flytten.

Flytt från 495 kr per timme i Stockholm

Vi på Flyttab har därför nästan helt gått ifrån timpriser på våra tjänster inom flytthjälp i Stockholm. Timpris för flytt säger dig som kund i princip ingenting då alla flyttar är olika, samma storlek på lägenhet och samma mängd bohag kan skilja flera timmar i tid beroende på  om det finns hiss, storleken på hissen vilka våningar det är hur lång till flyttbilen från porten parkerings möjligheter mm där för erbjuder vi fasta priser till våra kunder.

Men vi kan självklart erbjuda timpris för dig som inte har tid eller möjlighet för en besiktning av oss timpriserna startar från 495 kr / timme för 2 man och en flyttbil efter RUT avdraget.

Fast pris flytt Stockholm

Fast pris inbär att det priset du får av oss är det priset du betalar för din flytt inge andra avgifter tillkommer. Priset är efter RUT avdraget om det är en privatflytt då sköter vi allt som har med RUT avdraget att göra.

För att få en pris uppgift klicka på länken nedan och fyll i formuläret så återkommer vi med pris så snabbt vi kan.

Vill du flytta längre bort så har vi specialiserat oss på flyttar Stockholm till Göteborg och naturligtvis den motsatta sträckan. Mer här om det

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

seomaster.se