Kontorsflytt Stockholm

När ett kontor ska omlokaliseras eller göras om så gäller det att jobba på rätt sätt för att inte skada möbler, maskiner och människor. En kontorsflytt Stockholm kan se fram emot är en flytt där allting utförs i enlighet med god planering och där saker och ting hamnar på rätt plats. Vi har lång erfarenhet av att flytta kontor och kan hjälpa er på ett smidigt och ansvarsfullt sätt.

Kontorsflytt Stockholm – Steg för steg

Oavsett om ni ska flytta på avdelningar internt eller om hela företaget flyttar från Göteborg till Stockholm, eller tvärtom, så är vi rätt flyttfirma i Stockholm för jobbet. Vi jobbar steg för steg och med en plan som ni kan följa.

Efter så många år inom flyttbranschen med företagsflytt som focus så har vi insett att ett riktigt bra flyttjobb kräver en helhet där man i god tid ser på samtliga bitar. Med tiden så har vi blivit experter på många olika bitar och därmed så kan vi hjälpa till med:

När ni behöver en kontorsflytt i Stockholm knappt märker av för att den är så smidig och snabb så är det också viktigt med kunnig personal på plats och den skickar vi förstås.

Allt ni behöver för kontorsflytten

Planering kontorsflytt

Något som vi måste påminna om är att en smidig kontorsflytt kräver god planering. Vi försöker alltid göra vårt bästa och vi har räddat ett antal flyttprojekt genom att ställa upp med kort varsel. Det bästa är dock att ni kontaktar oss i god tid så att vi kan se närmre på det som kommer att krävas för att utföra flytten inom Stockholm, eller mellan svenska städer som Göteborg och Stockholm, på ett så effektivt vis som möjligt.

Tid är pengar och vår effektivitet är något som bidrar till våra prisvärda tjänster. Genom att vara lyhörda och se till att verkligen förstå era behov långt innan flyttdatum så kan vi hålla priserna nere och vara en flyttfirma Stockholm, Göteborg och resten av Sverige blir gladare och nöjdare av.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa till med en kontorsflytt Stockholm eller andra typer av flyttjobb som behöver utföras på ett professionellt och effektivt sätt

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

Flyttfirma stockholm

SEO och Hemsida av seomaster.se

seomaster.se