Flyttfirma i Sollentuna vi kan Norrort och Sollentuna!

Låt oss och våra erfarna och trygga händer flytta ditt hem eller kontor i Sollentuna. 

Bästa flyttfirman i Sollentuna

Vi kan flytt i Sollentuna

Flyttab jobbar i hela Stockholm som flyttfirma men har Norrort som bas och kan därför erbjuda bra priser utan att tumma på kvalitén på flytten.

Vi kan erbjuda dig som kund helhetslösningar eller flytt av enstaka möbler inom Sollentuna eller till  och  från Sollentuna. med Flyttab kan du boka boka packning, flyttstädning, montering och demontering av möbler och mycket mer fler tjänster.

Du kan välja att anlita oss med ett fastpris vilket innebär att vi kommer ut till er i Sollentuna och besiktigar bohaget och diskuterar igenom flytten tidsåtgång mm. Då får ni träffa oss och ställa frågor vilket vi vet att alla kunder som anlitar oss som deras flyttfirma i Sollentuna har. När ni fått ett fastpris av oss via E-post är det det priset ni sedan betalar och det tillkommer inga dolda avgifter eller andra debitering vilket gör hela flytten till en roligare upplevelse både för er och oss som flyttar.

Klicka på knappen här inunder och fyll sedan i formuläret så återkommer vi sedan med info eller pris.

 

 

Eller för snabb kontakt fyll i formuläret 

Sollentunas bästa flyttfirma

Vi kan med övertygelse säga att vi är Sollentunas mest erfarna flyttfirma med mer än 20 års erfaren het med flytt och transporter i Sollentuna med omnejd.

Vi har våran bas i norra Stockholm och jobbar helst här då det minska miljöpåverkan tack vare minskade transporter till och från adresserna.

Så tveka inte en sekund att välja oss kontakt gärna oss redan i dag.

Flyttfirma Stockholm

Om Sollentuna

Sollentuna är en kommun norr om Stockholm och har sett en kraftig befolkningsökning dom senaste åren och som nu har ca 70000 invånare.

I Sollentuna finns några av Stockholmsområdets bästa köpcentrum och området utvecklas i en snabb takt.