Beställ flyttkartonger med hemleverans i Stockholm

Vi säljer enbart riktiga flyttkartonger! Beställ i dag

Flyttkartonger stockholm

Vi säljer enbart riktiga flyttkartonger och levererar  direkt hem till dig! Beställ HÄR!

Bubbelplast
Tejp
Flyttfiltar
Previous
Next

 Hur många flyttkartonger behöver jag är en vanlig fråga vi får . En tumregel vi använder oss av och brukar stämma ganska bra är 1 flyttkartong per kvadratmeter. Så bor du på 50 kvadrat så behöver du ca 50st flyttkartonger. Detta är bara en tumregel och många andra faktorer spelar in hur många personer ni är i hushållet mm.

Det är viktigt att välja rätt flyttkartong när ni ska flytt nästan lika viktigt som att välja rätt flyttföretag. De riktiga flyttkartongerna ska hålla att stå på när dem är uppvikta. Dom är så kallad femlagers kartonger. Flyttkartonger som är tunnare håller inte att staplas i flyttbilen och det blir mos av kartongerna. Flyttföretagens försäkring gäller inte på innehåll i kartonger som man packat själv så det är säkrast att köpa tåliga flyttkartonger. Flyttfirmorna använder oftast kartonger att lägga andra möbler på och att stuva flyttbilen på ett bra sätt. Så kontakta gärna oss innan eller så finns dom tjockare flyttkartongerna även att köpa på Bauhaus. En bra investering för en lyckad flytt. Så kontakta oss när du ska köpa flyttkartonger i Stockholm eller anlita en flyttfirma. Mer info om packning av flyttkartonger finner ni HÄR

Adress:

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, 112 69 Stockholm, Sverige

Om oss

Vi på Flyttab AB erbjuder flytt med hög kvalitet till bra och billiga priser med 50% RUT avdrag.  Det behöver inte vara dyrt att anlita en riktig flyttfirma i Stockholm så tveka inte att kontakta oss för ett prisförslag för din flytt det är helt kostnadsfritt du får svar dirket. Självklart är alla våra uppdrag fullt försäkrade med trafiktillstånd och vi följer Bohag 2010.

Vi använder oftast fasta priser det gör hela flytten mindre stressfylld både för dig som kund och för oss som flyttar, då vet ni redan innan flytten vet vad ni ska betala men självklart erbjuder vi även timpriser.

Flyttab AB utför det mesta inom flytt från att flytta enstaka möbler till hus och kontor.

seomaster.se