Beställ flyttkartonger med hemleverans i Stockholm

Vi säljer enbart riktiga flyttkartonger! Beställ i dag

Flyttkartonger: För en Organiserad Flytt

Flyttkartonger är hjärtat i varje flytt, och vi erbjuder ett brett urval av kartonger för att passa dina behov. Våra standardkartonger är idealiska för allmänt packande, medan garderobskartonger gör det enkelt att transportera dina kläder utan att de skrynkas. Dessutom har vi specialkartonger som är perfekta för ömtåliga eller skrymmande ägodelar. Vi har tänkt på allt för att göra din packning och flytt så smidig som möjligt.

 Dessa robusta lådor är avsedda att bära och skydda dina ägodelar under transporten från din gamla plats till din nya destination. Vi erbjuder ett varierat utbud av flyttkartonger som är utformade för att passa olika ändamål och ägodelar.

 1. Standardkartonger: Våra standardkartonger är det perfekta valet för allmän packning. De kommer i olika storlekar och har en solid konstruktion som tål viktiga föremål som böcker, kläder och små apparater. Dessa kartonger är mångsidiga och användbara för nästan alla ändamål.
 2. Garderobskartonger: Om du vill undvika att dina kläder skrynkas under flytten, är garderobskartonger lösningen. De är utformade med en stång som låter dig hänga dina kläder precis som i en garderob. Detta gör att du enkelt kan packa och avpacka dina kläder utan att behöva vika eller stryka dem.
 3. Specialkartonger: För ömtåliga eller skrymmande ägodelar erbjuder vi specialkartonger som är utformade för att ge extra skydd. Detta kan inkludera kartonger med skumfoder, glasfickor eller fack för specifika föremål som tallrikar, glas eller konstverk.

Våra flyttkartonger är tillverkade av hållbart material som tål slitage under flytten. De har även förstärkta hörn för att minimera risken för att kartongerna ska ge vika. Det är viktigt att använda rätt storlek och typ av kartong för olika ägodelar för att maximera säkerheten under flytten.

När du har fyllt dina kartonger är det en bra idé att märka dem tydligt med innehållet och rummet de är avsedda för. Detta hjälper dig att organisera avlastningen på din nya plats och gör det enklare att hitta det du behöver när du börjar packa upp.

Oavsett om du flyttar en kort sträcka inom samma stad eller en längre sträcka mellan Göteborg och Stockholm, kommer våra flyttkartonger att vara din pålitliga följeslagare för att säkerställa att dina ägodelar når din nya destination i bästa möjliga skick. 

För närvarande har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda leverans av flyttkartonger i Stockholm. Detta beror på att leveranskostnaderna har blivit för höga för oss att hantera. Vi förstår hur viktiga flyttkartonger är för en smidig flytt, och vi vill fortfarande hjälpa dig att hitta en lösning. Därför vill vi gärna rekommendera Amazon.se som en pålitlig källa för flyttkartonger.

Hur Många Flyttkartonger Behöver Jag?

En vanlig fråga vi ofta får är: ”Hur många flyttkartonger behöver jag?” Att bestämma rätt antal kartonger kan verka utmanande, men här delar vi med oss av en användbar tumregel som brukar fungera väl: räkna med cirka 1 flyttkartong per kvadratmeter i din nuvarande bostad. Det innebär att om du bor på en 50 kvadratmeter stor yta, kommer du sannolikt att behöva cirka 50 flyttkartonger.

Detta är dock en generell riktlinje, och flera andra faktorer påverkar det exakta antalet kartonger som behövs, såsom antalet personer i hushållet och hur mycket saker du har.

Att välja rätt typ av flyttkartong är också av stor betydelse när du planerar din flytt. Faktum är att det är nästan lika viktigt som att välja rätt flyttföretag. Riktiga flyttkartonger är utformade för att tåla vikten av att staplas när de är fullastade och uppvikta. Dessa kartonger brukar vara femlagers, vilket ger dem den nödvändiga styrkan och hållbarheten.

Det är viktigt att notera att flyttföretagens försäkring vanligtvis inte täcker skador på innehållet i kartonger som du har packat själv. Därför är det alltid säkrast att investera i tåliga flyttkartonger. Dessutom används flyttkartonger ofta av flyttföretagen för att stödja och skydda möbler och för att effektivt lasta flyttbilen.

Om du är osäker på var du kan hitta dessa tjockare, mer tåliga flyttkartonger, tveka inte att kontakta oss. Vi kan ge dig råd om de bästa kartongalternativen för din specifika flytt. Vi säljer även flyttfiltar.

Packning i Flyttkartonger: Nödvändigt Material för En Smidig Flytt

Att packa i flyttkartonger är en viktig del av förberedelserna inför din flytt. För att säkerställa att allt går smidigt och att dina ägodelar kommer fram i gott skick behöver du rätt material. Här är en lista över det nödvändiga materialet du bör ha till hands när du packar i flyttkartonger:

 1. Flyttkartonger: Börja med att skaffa tillräckligt många flyttkartonger för dina ägodelar. Välj flyttkartonger av hög kvalitet, helst femlagers kartonger som är starka nog att hålla vikten av dina ägodelar och staplade kartonger.
 2. Packpapper eller Tidningar: Använd packpapper eller gamla tidningar för att linda in ömtåliga föremål, glas, tallrikar och andra känsliga ägodelar innan du placerar dem i kartongerna. Detta skyddar dem mot stötar och skador under transporten.
 3. Bubbelplast:Bubbelplast flytt Bubbelplast är idealiskt för att skydda ömtåliga föremål som elektronik, glas och speglar. Använd den för att linda in och isolera dessa föremål innan du placerar dem i kartonger.
 4. Förslutningstejp:tejp flytt Investera i kraftig förslutningstejp för att försegla dina flyttkartonger ordentligt. Se till att tejpa både botten och toppen av varje kartong för att säkerställa att de förblir stängda under flytten.
 5. Märkpennor: Använd permanenta märkpennor för att tydligt märka varje kartong med dess innehåll och vilket rum den tillhör. Detta hjälper dig att organisera avlastningen i ditt nya hem.
 6. Sax: En bra sax kommer till nytta när du klipper tejp, packpapper eller bubbelplast.
 7. Möbelskydd: Om du har större möbler som behöver skyddas, skaffa möbelskydd eller filtar för att undvika repor och skador.
 8. Möbelplast: Använd genomskinlig plastfolie för att svepa in möbler och förhindra damm och smuts under flytten.
 9. Etiketter: Om du vill vara extra organiserad, använd etiketter för att märka kartongerna ännu tydligare och snabbare identifiera deras innehåll.
 10. Verktygslåda: Ha en verktygslåda till hands med grundläggande verktyg som skruvmejslar och tänger för att demontera möbler eller andra ägodelar som kräver det.

Genom att ha rätt material förpackat ordentligt kommer din flytt att bli betydligt enklare och mindre stressig. Att investera tid i packningen kommer att betala sig när du välkomnar dina ägodelar till ditt nya hem i gott skick.